Hitta hem

Hitta hem

Beskrivning av boken

Rulle älskar Titti! De rullar omkring och är alltid tillsammans. Tills den dagen, på sjukhuset, när mättanten säger till Titti att Rulle blivit för liten. Titti måste ha en ny rullstol. Vad ska hända med Rulle? Snabbt smiter Rulle ut genom dörren och det är nu som äventyret börjar!

Görel Råsmark är född 1955 och bor i Småland. Hon arbetar som fysioterapeut inom barn- och ungdomshabilitering och är fritidsengagerad i organisationer som arbetar med freds och rättvisefrågor. Hon kopplar gärna av i trädgården där hon skapar med färger och former och ser konsten spira ur marken. Om det finns tid över för läsning blir det skönlitterära klassiker och samhällslitteratur.

I sitt eget skrivande vill Görel bidra till att öka förståelse genom att visa världen ur olika människors perspektiv. Hon utgår ofta från verkliga händelser och på så sätt kom berättelsen i barnboken Hitta hem till. Görel glömde att sätta i bromsen på en barnrullstol (utan barn i), som därför rullade iväg nedför backen mot en lekplats. Görel har tidigare skrivit och publicerat noveller och under 2017 gav hon ut sin första barnbok. Hitta hem är den andra.

Vad andra tycker

Recensioner av Hitta hem