Bygg en förmögenhet : fixa familjens ekonomi

Bygg en förmögenhet : fixa familjens ekonomi

Beskrivning av boken

Alla som har en inkomst kan börja bygga en förmögenhet som på sikt ändrar hela livet det handlar bara om målmedvetenhet och en långsiktig plan. När Joel Bladh blev förälder hittade han drivkraften att sträva efter ekonomiskt oberoende med målet att kunna njuta av friheten att själv disponera sin och familjens tid. Läs om hur han och hans familj gick tillväga för att börja bygga en förmögenhet. Ta del av konkreta tips och råd om allt från budgetar, spar- och investeringsplaner och aktieköp till återbruk och långkok.

JOEL BLADH är en vanlig småbarnspappa som fick ett ekonomiskt uppvaknande under sin föräldraledighet. Den nya livssituationen gjorde att det kändes viktigare att börja bygga en stabil och trygg ekonomisk grund än att unna sig taxi hem från krogen. Joel bor med fru och tre små barn i Stockholm. Han drömmer om förlängda helger, om en vardag som inte bara består av logistik och om att slippa den svenska vintern. Snart kan han göra verklighet av sina drömmar.

Sagt om boken:

"En praktisk och inspirerande bok om hur man bygger upp en ekonomisk trygghet för hela familjen, familjoner, för att kunna leva livet så som man vill, inte måste." (Nicklas Investeraren Andersson, driver podden #PrataPengar, content manager på Avanza)

"Det finns aldrig tid över till att ta tag i ekonomin och sparandet, utan det måste bli en del av vardagen för att bli gjort. Joel Bladhs bok bjuder på enkla tips och berättelser från verkligheten som alla kan ta till sig och få inspiration från." (Therese Lundstedt, VD Aktieinvest)

Författare.Joel Bladh

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Bygg en förmögenhet : fixa familjens ekonomi